Welke ruimtes zijn beschikbaar voor evenementen?

Het stadion biedt verschillende soorten sfeervolle ruimtes. Het maakt niet uit hoe groot of klein de groep is, er is altijd een mooie ruimte beschikbaar die past bij jouw wensen. Uiteraard denken we graag met je mee op het gebied van catering en de ontvangst. 

Wine & Dine Restaurant 

Het Wine & Dine Restaurant is hét restaurant van FC Groningen. Het is strak en hip ingericht en beschikt over een exclusieve wijnbar. Dit moderne restaurant in Euroborg heeft een frisse, zakelijke uitstraling en met een schitterend uitzicht op het ‘heilige gras’ van FC Groningen is het een unieke plek. 

Alleen exclusief te huur 
Het Wine & Dine Restaurant is alleen exclusief te huur. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepen boven de 10 personen tot en met maximaal 200 gasten. Wij kunnen voor jouw gasten een heerlijk lunch- of dinerbuffet serveren, maar in combinatie met een andere ruimte valt altijd iets te regelen voor grotere groepen. 

HATTRICK’S PUB 

De naam zegt het al, Hattrick’s Pub is ingericht als een sfeervol café. De moderne, gezellige bar en de warme aankleding van de ruimte maakt dit een fantastische ontvangstruimte voor jou en al je gasten! 

De mogelijkheden van de Hattrick’s Pub 
In de Hattrick’s Pub is weinig daglicht en juist dat maakt dat Hattrick’s Pub tot een sfeervol café. Met 250 m2 is de Pub geschikt tot 200 personen, maar juist ook met kleinere groepen altijd gezellig. Bijzonder geschikt voor presentaties, borrels, recepties en warme of koude buffetten. 

HATTRICK’S LOUNGE 

De Hattrick’s Lounge is het verbindingsstuk tussen de Business Lounge, de Hattrick’s Pub en het Wine & Dine Restaurant. Deze langgerekte ruimte met veel daglicht en uitzicht op het gras van FC Groningen wordt tijdens wedstrijden volledig benut als businessruimte. De fraaie loungebanken en canvasdoeken aan de muren, die de historie van FC Groningen op bijzondere wijze uitdragen, zorgen voor een prettige atmosfeer. 

Mogelijkheden Hattrick’s Lounge 
Dit is de ruimte met de grootste capaciteit in Euroborg. We kunnen hier wel 1250 gasten ontvangen, afhankelijk van de inrichting. Deze ruimte van 1000 m2 kan volledig worden ingericht naar jouw wensen! Perfect voor bijvoorbeeld recepties, bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, lunches en diners of als tentoonstellingsruimte. 

Open keukens 
Binnen deze prettige atmosfeer in de businesslounge bevinden zich een tweetal fraai vormgegeven “open keukens”. Door de subtiele wijze van presentatie komt naar voren komt wat Euroborg is: groen en duurzaam. Dit thema komt ook terug in de foodcorners, waar je geniet van verse eigengemaakte producten. 

KINEPOLIS BIOSCOOP 

Wanneer er nog meer capaciteit nodig is, of wanneer je bijvoorbeeld een (film)première wilt organiseren, dan is het via ons tevens mogelijk om bioscoopzalen van de Kinepolis bioscoop te huren. Deze bioscoop is in het stadion gevestigd en heeft zalen met een capaciteit tot 379 personen. Door de interne route tussen de bioscoop en het stadion voelt het aan als één geheel. 

Geef jouw presentatie of toon jouw film of ander beeldmateriaal op het bioscoopscherm en geniet van een hapje en een drankje in het stadion van FC Groningen!  

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0